Dorohoi News Logo

[FOTO] Hai sa dam mana cu mana

Hai sa dam mana cu mana 015

Sala Teatrului din Municipiul Dorohoi a gazduit luni 24 ianuarie,  spectacolul organizat de Casa Municipala de Cultura in colaborare cu unitatile de invatamant din municipiu. Intitulat «Hai sa dam mana cu mana» spectacolul a fost dedicat zilei Unirii Principatelor Române si a inceput la ora 13:00 coordonat de directoarea Casei de Cultura, Valuta Murariu, in sala fiind prezent si primarul Dorin Alexandrescu.

   Spectacolul a fost prezentat de Corina Matlinschi eleva a Colegiului National Grigore Ghica. Au au participat elevii Şcolii cu clasele I-VIII Nr.8 „Al.I.Cuza” Dorohoi. Elevii îndrumaţi de prof. Emanuela Botezatu au recitat poezii, apoi au interpretat cu mult talent, vocal şi instrumental, melodii dedicate măreţei sărbători.
   În scenă au intrat apoi dansatorii formaţiei „Brăduleţul”, îndrumaţi de înv. Dănilă Elena şi Lupu Dorina care au prezentat câteva dansuri populare moldoveneşti, în coregrafia d-lui Dumitru Roşu.
   Pe scena Casei Municipale de Cultură au evoluat formaţii de la majoritatea şcolilor din municipiul Dorohoi:
Clubul Copiilor si Elevilor
Scoala nr. 1 Dorohoi
Grupul Scolar Regina Maria
Scoala de Arte si Meserii Ion Pilat
Grupul Scolar Alexandru Vlahuta
Scoala nr. 8 Dorohoi
Casa Municipala de Cultura
Scoala nr. 7 Dorohoi
Scoala nr. 5 Dorohoi
Colegiul National Grigore Ghica
    Întreaga manifestare s-a bucurat de succes, iar prestatia copiilor a fost rasplatita cu aplauzele publicului.  (DorohoiNews.ro)


 Autor: DorohoiNews.ro

 

cultura
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web